
Πενάκι αλά κρέμ με μανιτάρια
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ >MISKO Σουσαμάκι
200 γρ. Σουσαμάκι MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κλωνάρια σέλερι σε φέτες
2 καρότα σε φέτες
3 πατάτες σε κύβους
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
τριμμένη παρμεζάνα
Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε το σέλερι, τα καρότα, τις πατάτες, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Καλύπτουμε με νερό ίσα-ίσα να σκεπάζουν τα λαχανικά και αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγομαγειρευτούν για 15 λεπτά.
Πολτοποιούμε τη σούπα με ραβδομπλέντερ ή σε γυάλινο μπλέντερ μέχρι να γίνει λεία. Εάν είναι πολύ πηχτή, συμπληρώνουμε με λίγο νερό.
Ξαναβάζουμε στη φωτιά και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε μέσα το Σουσαμάκι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα.