Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Light Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τριβελάκι Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για ΜακαρονοσαλάταΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
400 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες σε κυβάκια
2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες σε κυβάκια
½ φλ. ελιές μαύρες ροδέλες
300 γρ. φέτα θρυμματισμένη
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κ. σούπας ξερή ρίγανη
½ φλ. φυλλαράκια ρίγανης φρέσκιας
2 κ. σούπας μηλόξιδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε 10 ολόκληρα λεπτά κενό μέχρι την επόμενη τηλεδιάσκεψη. Χαλαρή η μέρα σήμερα.
Βράζουμε το Τριβελάκι MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πιπεριές και τις ελιές.
Βάζουμε ποδιά για να μην λερώσουμε το πουκάμισο ή το παντελόνι της πιτζάμας, και αναμειγνύουμε το τριβελάκι με τα λαχανικά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και την ρίγανη.
Σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα και απολαμβάνουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.