facebook instagram youtube

Συνταγή για πέστο ρόκας

Η σάλτσα πέστο από ρόκα είναι μια πέστο που θα σας ξετρελάνει. Έτοιμη σε λίγα μόνο λεπτά, βασισμένη σε λίγα αλλά εκλεκτά υλικά. Ιδανική για μακαρονάδες ή ακόμα και μπρουσκέτες.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πενάκι

120 γρ. φύλλα baby ρόλας

2 σκελίδες σκόρδο

50 γρ. αμύγδαλα

90 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

90 ml ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα πολτοποιούμε.

Προσθέτουμε σε δόσεις το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.