Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
2 κ.σ. κάπαρη, ξεπλυμένη
1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι και κομμένες στη μέση
80 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε τις ντομάτες, την κάπαρη και τις ελιές. Φέρνουμε σε βρασμό και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15-20 λεπτά.
Δέκα λεπτά πριν να είναι έτοιμη η σάλτσα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά μας. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία μείον 1 λεπτό. Πριν τα στραγγίσουμε κρατάμε στην άκρη 1 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά σε περίπτωση που χρειαστεί.
Προσθέτουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά για να δέσει η σάλτσα και ανακατεύουμε καλά. Βράζουμε για 1-2 λεπτά.
Στραγγίζουμε τη Σπαγγετίνη και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε την κοπανιστή Μυκόνου και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ακόμα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.