Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη
500 γρ. Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη ΜΙSKO
3κ.σ. ελαιόλαδο
500 γραμ. τοματίνια βελανίδια, κομμένα στην μέση
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 ντομάτα κονκασέ
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
250 γραμ. φέτα, τριμμένη
φρέσκα φύλλα βασιλικού
Βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι και προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα.
Περιχύνουμε με την ντομάτα κονκασέ και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε από την φωτιά.
Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα σουρωμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε σε βαθιά μπολ, πασπαλίζουμε με φέτα τριμμένη και διακοσμούμε φυλλαράκια βασιλικού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.