facebook instagram youtube

Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη με τοματίνια και φέτα

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

500 γρ. Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη ΜΙSKO

3κ.σ. ελαιόλαδο

500 γραμ. τοματίνια βελανίδια, κομμένα στην μέση

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 ντομάτα κονκασέ

1 πρέζα ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

250 γραμ. φέτα, τριμμένη

φρέσκα φύλλα βασιλικού

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μέτριο τηγάνι και προσθέτουμε τα ντοματίνια και σοτάρουμε για 3 λεπτά.

Προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά ακόμα.

Περιχύνουμε με την ντομάτα κονκασέ και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι και αποσύρουμε από την φωτιά.

Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι τα σουρωμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε σε βαθιά μπολ, πασπαλίζουμε με φέτα τριμμένη και διακοσμούμε φυλλαράκια βασιλικού.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.