Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές για Διαβητικούς Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες Συνταγές για Ιταλικές Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κ.γ. πάστα ντομάτας
100 ml κόκκινο κρασί
400 γρ. τριμμένες ντομάτες
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φρέσκος βασιλικός
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε τον πελτέ, σοτάρουμε για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγομαγειρευτεί για 15 λεπτά, μέχρι να πήξει. Προς το τέλος πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε την Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, λίγα φύλλα βασιλικό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.