facebook instagram youtube
GR | EN

Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης με Ψητή Κολοκύθα

VMIC3947_2
VMIC3962_2
VMIC3947_2
VMIC3962_2

Ανάλαφρη και χουχουλιάρικη, η μακαρονάδα με σπαγγέτι ολικής άλεσης και ψητή κολοκύθα είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-WHOLE_WHEAT-SPAGHETTI_No6 3601024 – 20

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

800 γρ. κίτρινη κολοκύθα, κομμένη σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

50ml ελαιόλαδο

3 κ.σ. καβουρντισμένα κουκουνάρια (σπασμένα και ολόκληρα)

½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

100 γρ. παρμεζάνα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε την κολοκύθα και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, ραντίζουμε την κολοκύθα και την ψήνουμε για 30’ στο φούρνο στους 175ο C μέχρι να μαλακώσει αλλά όχι να παραψηθεί.

Ταυτόχρονα σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα περιχύνουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε την κολοκύθα, την μισή παρμεζάνα, τα κουκουνάρια, τον μαϊντανό και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με επιπλέον παρμεζάνα.

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε τα μυρωδικά της αρεσκείας μας όπως φασκόμηλο και εστραγκόν

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.