facebook instagram youtube

Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης με Ψητή Κολοκύθα

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 Ολικής Άλεσης MISKO

800 γρ. κίτρινη κολοκύθα, κομμένη σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη

50ml ελαιόλαδο

3 κ.σ. καβουρντισμένα κουκουνάρια (σπασμένα και ολόκληρα)

½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

100 γρ. παρμεζάνα

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε την κολοκύθα και αλατοπιπερώνουμε.

Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με το σκόρδο, ραντίζουμε την κολοκύθα και την ψήνουμε για 30’ στο φούρνο στους 175ο C μέχρι να μαλακώσει αλλά όχι να παραψηθεί.

Ταυτόχρονα σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 5 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Ολικής Άλεσης MISKO για 11-13 λεπτά.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα περιχύνουμε με 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο, προσθέτουμε την κολοκύθα, την μισή παρμεζάνα, τα κουκουνάρια, τον μαϊντανό και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο.

Σερβίρουμε τα σπαγγέτι με επιπλέον παρμεζάνα.

Tips: Μπορούμε να προσθέσουμε τα μυρωδικά της αρεσκείας μας όπως φασκόμηλο και εστραγκόν

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.