facebook instagram youtube
GR | EN

Σπαγγέτι ολικής άλεσης με ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα

Σπαγγέτι ολικής άλεσης MISKO με ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα_2
Σπαγγέτι ολικής άλεσης MISKO με ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα
Σπαγγέτι ολικής άλεσης MISKO με ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα_2
Σπαγγέτι ολικής άλεσης MISKO με ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα

Πανεύκολη μακαρονάδα του ντουλαπιού αφού συνδυάζει ελιές, κάπαρη και λιαστή ντομάτα που μάλλον έχετε ήδη σε μισάνοιχτα βαζάκια, μαζί με χορταστικά σπαγγέτι ολικής άλεσης.

shadow shadow
preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 35΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-WHOLE_WHEAT-SPAGHETTI_No6 3601024 – 20

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Nο6 Ολικής Άλεσης MISKO

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

100 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες

20 ελιές κομμένες σε μικρά κομμάτια

2 κ.σ. κάπαρη

2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Nο6 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα σπαγγέτι κρατώντας 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.

Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τις λιαστές ντομάτες για 1-2 λεπτά, προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη και σβήνουμε με το νερό των ζυμαρικών.

Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκια ρίγανη.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.