Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
300 γρ. φρέσκα μανιτάρια Brown σε λεπτές φέτες
400 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
150 ml λευκό κρασί
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι, αφού κρατήσουμε περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.
Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5-7 λεπτά. Τα αλατοπιπερώνουμε, σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να έχουν εξατμιστεί τα υγρά τους και τα μεταφέρουμε σε πιάτο.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα άλλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Ξαναρίχνουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο, σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί.
Περιμένουμε να εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ και ρίχνουμε τα σπαγγέτι μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το νερό που κρατήσαμε. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.