Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με MISKO Protein Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Καθημερινές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με ΣπαγγέτιΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Protein
400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO
500 γρ. παντζάρια, ακαθάριστους βολβούς
4 κ.ς. ελαιόλαδο
1 ματσάκι θυμάρι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 σκελίδες σκόρδο, σε φετες
400γ κατσικίσιο τυρί της αρεσκείας σας πχ. chevre, κατσικίσια φέτα
50 γρ. Φιστίκια, χοντροσπασμένα
1 λάιμ, ξύσμα
Φύτρες για γαρνίρισμα, πχ φύτρες αρακά ή σκόρδου
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Tυλίγουμε τα παντζάρια, το καθένα ξεχωριστά, πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Έπειτα τα κόβουμε σε σφήνες.
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.
Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.
Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό. Ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO και τα παντζάρια και όσο νερό χρειάζεται από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη ώστε να είναι ζουμερά. Προσθέτουμε και το μισό τυρί, χοντροσπασμένο μαζι με το ξυσμα λαιμ.
Αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε στα πιάτα.
Γαρνίρουμε το κάθε πιάτο με τα φιστίκια και επιπλέον τυράκι.
Διακοσμούμε με φύτρες.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.