facebook instagram youtube

Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και φιστίκι Αιγίνης

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 45΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat μέτρια Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Protein

400 γρ. Σπαγγέτι Protein MISKO

500 γρ. παντζάρια, ακαθάριστους βολβούς

4 κ.ς. ελαιόλαδο

1 ματσάκι θυμάρι

Αλάτι 

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

2 σκελίδες σκόρδο, σε φετες

400γ κατσικίσιο τυρί της αρεσκείας σας πχ. chevre, κατσικίσια φέτα

50 γρ. Φιστίκια, χοντροσπασμένα

1 λάιμ, ξύσμα

Φύτρες για γαρνίρισμα, πχ φύτρες αρακά ή σκόρδου

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.

Tυλίγουμε τα παντζάρια, το καθένα ξεχωριστά, πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Έπειτα τα κόβουμε σε σφήνες.

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό σε δυνατή φωτιά και βράζουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO μέχρι να είναι al dente.

Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 1 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.

Όση ώρα βράζουν τα Σπαγγέτι Protein MISKO, τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.  Ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Protein MISKO  και τα παντζάρια και όσο νερό χρειάζεται από αυτό που κρατήσαμε στην άκρη ώστε να είναι ζουμερά. Προσθέτουμε και το μισό τυρί, χοντροσπασμένο μαζι με το ξυσμα λαιμ.

Αποσύρουμε από τη φωτιά. Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε στα πιάτα.

Γαρνίρουμε το κάθε πιάτο με τα φιστίκια και επιπλέον τυράκι.

Διακοσμούμε με φύτρες.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.