Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές από τη Madame Ginger Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμουΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
αλάτι
½ κόκκινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
½ κίτρινη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
½ πορτοκαλί πιπεριά σε λεπτές λωρίδες
1 καρότο σε λεπτές λωρίδες
1 αγγούρι ξεσποριασμένο & σε λωρίδες
3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
100 γρ. αλατισμένα φιστίκια κοπανισμένα
¼ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό (τα φύλλα)
Για τη σος φιστικιού
160 γρ. φιστικοβούτυρο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κυβάκι φρέσκο τζίντζερ
χυμό από 2 λάιμ
80 ml νερό
3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
2 ½ κ.σ. λευκό ξύδι
3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. σησαμέλαιο
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζουμε τη σος. Σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) πολτοποιούμε καλά το φιστικοβούτυρο, το σκόρδο, το τζίντζερ, το χυμό λάιμ, το νερό, τη ζάχαρη, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το σησαμέλαιο.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε με λίγο κρύο νερό. Τα τινάζουμε καλά και τα μεταφέρουμε σε μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τη σος, τις πιπεριές, το καρότο, το αγγούρι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μισά φιστίκια και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν όλα τα υλικά.
Σερβίρουμε τα σπαγγέτι σε θερμοκρασία δωματίου πασπαλίζοντάς τα με τα υπόλοιπα φιστίκια και λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.