facebook instagram youtube

ΣΠΑΓΓΕΤΑΔΑ ΑΛΑ ΓΚΟΥΡΜΕ – Σπαγγέτι με τρίχρωμα ντοματίνια, baby μοτσαρέλα και βασιλικό

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 14΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

300 γρ. baby mozzarella (mozzarellinia)

400 γρ. τρίχρωμα ντοματίνια κομμένα στη μέση

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

½ φλ. φύλλα βασιλικό ψιλοκομμένα και λίγα για γαρνίρισμα

4 – 5 κ. σούπας ελαιόλαδο

αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Διαλέγουμε την κατάλληλη μουσική playlist για τη συνταγή μας.

Βράζουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μέχρι να βράσουν κάνουμε ένα στόρι. Μόλις γίνουν κρατάμε ½ φλιτζάνι νερό από αυτό που έβρασαν και σουρώνουμε.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα ντοματίνια με το σκόρδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για 3 – 4 λεπτά.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε με στυλ. Αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα μοτσαρελίνια και τον βασιλικό.

Σερβίρουμε σε πιάτο και απολαμβάνουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.