facebook instagram youtube

Σάλτσα Ναπολιτάνα

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο 6 MISKO

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

1 κ.σ. πελτές ντομάτας

400 ml ντομάτα κονκασέ

10 φρέσκα ντοματίνια αποφλοιωμένα

20 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα

1 κ.γ. ζάχαρη

Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

1 κ.γ. φρέσκος βασιλικό

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία ρηχή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μέχρι να γυαλίσει. 

Προσθέτουμε το σκόρδο, το πελτέ και ανακατεύουμε. 

Ρίχνουμε το κονκανσέ, τα ντοματίνια, τη ζάχαρη, το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.  

Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20 λεπτά μέχρι να δέσει. Τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη. 

Παράλληλα βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα 5 λίτρα νερό και μόλις βράσει προσθέτουμε 35 γρ. Αλάτι. Ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο 6 MISKO, ανακατεύουμε και τα βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά με μία λαβίδα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού και τριμμένο τυρί. 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.