Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Vegan Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Συνταγές για Σάλτσες Ζυμαρικών Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες Συνταγές για Ιταλικές ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο 6 MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
400 ml ντομάτα κονκασέ
10 φρέσκα ντοματίνια αποφλοιωμένα
20 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
1 κ.γ. ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
1 κ.γ. φρέσκος βασιλικό
Σε μία ρηχή κατσαρόλα και σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά μέχρι να γυαλίσει.
Προσθέτουμε το σκόρδο, το πελτέ και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το κονκανσέ, τα ντοματίνια, τη ζάχαρη, το βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20 λεπτά μέχρι να δέσει. Τέλος προσθέτουμε τη ρίγανη.
Παράλληλα βάζουμε σε μία μεγάλη κατσαρόλα 5 λίτρα νερό και μόλις βράσει προσθέτουμε 35 γρ. Αλάτι. Ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο 6 MISKO, ανακατεύουμε και τα βράζουμε 1 λεπτό λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά με μία λαβίδα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με φύλλα φρέσκου βασιλικού και τριμμένο τυρί.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.