facebook instagram youtube

Σάλτσα με Μανιτάρια (al funghi)

σαλτσα με μανιταρια
σαλτσα μανιταριων
σαλτσα μανιταριων με μακαρονια
σαλτσα με μανιταρια
σαλτσα μανιταριων
σαλτσα μανιταριων με μακαρονια

Μια συνταγή πολύ απλή, εύκολη με γήινες γεύσεις και αρώματα. Ιδανική για τους λάτρεις των μανιταριών αλλά και όσων θέλουν μια εναλλακτική πρόταση.

Η σάλτσα μανιταριών της MISKO είναι μια νόστιμη και πλούσια σάλτσα που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε με την συνταγή την γεύση των φρέσκων μανιταριών και την απαλή υφή τους.

Αυτ;h η σάλτσα με μανιτάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές, όπως σε κρέας, πάστα, ριζότο και πίτσα. Η πλούσια γεύση των μανιταριών προσθέτει ένα έντονο άρωμα και γευστική ποικιλία στα πιάτα σας. Επιπλέον, η σάλτσα με μανιτάρια προσφέρει μια υγιεινή επιλογή, καθώς τα μανιτάρια είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα

½ φλ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένη

1/2 κούπα λευκό κρασί

30 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια

500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες

2 κ.σ. βούτυρο

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

Μαϊντανός, ψιλοκομμένος

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κούπα προσθέτουμε το κρασί και έπειτα τα αποξηραμένα μανιτάρια. Αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ξερά και φρέσκα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 15 λεπτά.

Σβήνουμε με το κρασί που είχαμε μουλιάσει τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.