Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με ζυμαρικά Ματσάτα Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Σάλτσες Ζυμαρικών Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Ματσάτα
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένη
1/2 κούπα λευκό κρασί
30 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
500 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. βούτυρο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Σε μια κούπα προσθέτουμε το κρασί και έπειτα τα αποξηραμένα μανιτάρια. Αφήνουμε στην άκρη για τουλάχιστον 15 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια, ξερά και φρέσκα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 15 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί που είχαμε μουλιάσει τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και μαϊντανό.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.