Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές με Τρυπητά Ζυμαρικά & Μακαρόνια Συνταγές για Σάλτσες Ζυμαρικών
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5
500 γρ. Τρυπητά no5 MISKO
100 ml ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
400 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες
1/2 κούπα γάλα
Μπούκοβο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μείον 1 λεπτό.
Κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το λάδι. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε ένα μπλέντερ μαζί με τις πιπεριές και το γάλα. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα σουρώνουμε, τα επιστρέφουμε στην κατσαρόλα και προσθέτουμε από πάνω τη σάλτσα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και μπούκοβο ή φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.