Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Μακαρόνια Τρυπητά No5
250 γρ. bacon, κομμένο σε κύβους
1/3 κ.γ. μπούκοβο
200 γρ. ντοματίνια
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
80 γρ. πεκορίνο
αλάτι
ελαιόλαδο
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε το bacon. Τσιγαρίζουμε το bacon για περίπου 5 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Αφαιρούμε το bacon και το αφήνουμε στην άκρη.
Έπειτα προσθέτουμε στο τηγάνι το μπούκοβο και τα ντοματίνια. Σωτάρουμε τα ντοματίνια μέχρι να μαλακώσουν, για περίπου 10-15 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να συμπυκνωθεί η σάλτσα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας και πεκορίνο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.