facebook instagram youtube

Σαλάτα puttanesca

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε

300 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO

3 ντομάτες, κομμένες σε κύβους

100 γρ. λιαστές ντομάτες

100 γρ. ελιές

400 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο

5 αντζούγιες, ψιλοκομμένες

1/3 κούπα βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο

αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την ντομάτα, και την προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Αν οι λιαστές ντομάτες είναι μεγάλα κομμάτια τις κόβουμε και αυτές στη μέση και τις προσθέτουμε και αυτές στο μπολ.

Τρίβουμε το κολοκυθάκι στο μεγάλο τρίφτη και το προσθέτουμε και αυτό στο μπολ μαζί με τις ελιές.

Σε ένα μικρότερο μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τις ψιλοκομμένες αντζούγιες και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Περιχύνουμε τα λαχανικά με το dressing και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο σκεύος ή πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω τα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.