Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές TikTok Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
300 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO
3 ντομάτες, κομμένες σε κύβους
100 γρ. λιαστές ντομάτες
100 γρ. ελιές
400 γρ. κολοκυθάκι, τριμμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, τριμμένο
5 αντζούγιες, ψιλοκομμένες
1/3 κούπα βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 3 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 20 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την ντομάτα, και την προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ. Αν οι λιαστές ντομάτες είναι μεγάλα κομμάτια τις κόβουμε και αυτές στη μέση και τις προσθέτουμε και αυτές στο μπολ.
Τρίβουμε το κολοκυθάκι στο μεγάλο τρίφτη και το προσθέτουμε και αυτό στο μπολ μαζί με τις ελιές.
Σε ένα μικρότερο μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ψιλοκομμένο σκόρδο, τις ψιλοκομμένες αντζούγιες και τον βασιλικό. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Περιχύνουμε τα λαχανικά με το dressing και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο σκεύος ή πιατέλα. Προσθέτουμε από πάνω τα λαχανικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.