facebook instagram youtube
GR | EN

Ριγκατόνι ολικής με ντοματίνια και φέτα

Βαθμολογία 5 από 5
(1)

Μια πολύ γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα. Θα χρειαστείτε λιγότερο από 8 υλικά και μόλις 25 λεπτά για μια μελωμένη σάλτσα από ντοματίνια και φέτα που θα αγκαλιάσουν τα ζυμαρικά σας.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι

500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO

4 κ.σ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

200 γρ. ντοματίνια

250 γρ. φέτα, τριμμένη

2 κ.γ. ρίγανη, ξερή

Αλάτι

Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.

Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλουμε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του.

Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν από όλες τις πλευρές. Μόλις μαλακώσουν τα πατάμε ελαφρώς με ένα πιρούνι ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.

Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε στο τηγάνι τη φέτα και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα.

Ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
24 Οκτωβρίου, 2022

Εύκολη συνταγή και πολύ πολύ νόστιμη!

Avatar for ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΒΑΚΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΒΑΚΟΥ
© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.