Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
200 γρ. ντοματίνια
250 γρ. φέτα, τριμμένη
2 κ.γ. ρίγανη, ξερή
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Ριγκατόνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1 λεπτό το σκόρδο. Δεν θέλουμε να τηγανιστεί πολύ και να μαυρίσει, απλά να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά του.
Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ντοματίνια και μαγειρεύουμε για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν από όλες τις πλευρές. Μόλις μαλακώσουν τα πατάμε ελαφρώς με ένα πιρούνι ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά.
Ένα λεπτό πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά προσθέτουμε στο τηγάνι τη φέτα και με μια τρυπητή κουτάλα ρίχνουμε και τα μακαρόνια με όσο νερό παίρνει η κουτάλα.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Εύκολη συνταγή και πολύ πολύ νόστιμη!