Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά TikTok Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Ριγκατόνι Συνταγές για Σάλτσες ΖυμαρικώνΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι MISKO
80 ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. ψητές πιπεριές Φλωρίνης
400 γρ. ολόκληρα αποφλοιωμένα τοματάκια
1 κ.γ. ρίγανη ή θυμάρι
1 κ.γ. πάπρικα
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
παρμεζάνα προαιρετικά για το σερβίρισμα
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα blender προσθέτουμε τις ψητές πιπεριές μαζί με τις ντομάτες και τα πολτοποιούμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο για περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα της πιπεριάς, ρίγανη και πάπρικα. Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 10-15 λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Μόλις είναι έτοιμα τα ζυμαρικά τα προσθέτουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.