facebook instagram youtube

Barbie Pasta

Βαθμολογία 5 από 5
(1)
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ριγκατόνι

500 γρ. Ριγκατόνι MISKO

2 μεσαία παντζάρια βρασμένα, ξεφλουδισμένα

2 κρεμμύδια

2 σκελίδες σκόρδο

1 κεσεδάκι γιαούρτι

Μισή κούπα φέτα

80 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα

10-15 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να είναι διάφανα.

Στη συνέχεια κόβουμε τα παντζάρια και τα προσθέτουμε στο μπλέντερ. Βάζουμε το γιαούρτι, τη θρυμματισμένη φέτα και τα μαγειρεμένα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα ριγκατόνι και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με καρύδια.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Βαθμολογία 5 από 5
2 Σεπτεμβρίου, 2024
Avatar for Sevi P.
Sevi P.
© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.