Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Ριγκατόνι Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ριγκατόνι
500 γρ. Ριγκατόνι MISKO
2 μεσαία παντζάρια βρασμένα, ξεφλουδισμένα
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
Μισή κούπα φέτα
80 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα
10-15 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα για το σερβίρισμα
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Ριγκατόνι MISKO. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να είναι διάφανα.
Στη συνέχεια κόβουμε τα παντζάρια και τα προσθέτουμε στο μπλέντερ. Βάζουμε το γιαούρτι, τη θρυμματισμένη φέτα και τα μαγειρεμένα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα ριγκατόνι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με καρύδια.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
Σύνδεση