Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Εύκολες Συνταγές με Κοτοπουλο Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Χρυσή Σειρά Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Zυμαρικά Πλεξούδες Ελληνικές Συνταγές Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα Μακαρονάδες με Λευκή ΣάλτσαΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Χρυσή Σειρά Πλεξούδες
500 γρ. Πλεξούδες Χρυσή Σειρά MISKO
400 γρ. βρασμένο στήθος κοτόπουλου
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
5-6 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
50 γρ. κουκουνάρι
150 γρ. κασέρι τριμμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πλεξούδες Χρυσή Σειρά MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τις Πλεξούδες, τις ξεπλένουμε με άφθονο τρεχούμενο νερό και τις ραντίζουμε με 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο, ανακατεύοντας απαλά
Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες, το κοτόπουλο ψιλοκομμένο, το βασιλικό ψιλοκομμένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε τις πλεξούδες και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε με το κουκουνάρι και το κασέρι και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.