Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light TikTok Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Τυρί Συνταγές με Χρυσή Σειρά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Χρυσή Σειρά Πλεξούδες
250 γρ. Πλεξούδες Χρυσή Σειρά MISKO
160 γρ. παντζάρι, μαγειρεμένο
120 γρ. κάτικι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
½ κ.γ. αλάτι
3 κ.σ. καρύδια, επιπλέον για το σερβίρισμα
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
φύλλα βασιλικού

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17,5 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πλεξούδες Χρυσή Σειρά MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπλέντερ προσθέτουμε το παντζάρι, το κατίκι, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και τα καρύδια. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και επιστρέφουμε στην κατσαρόλα. Αδειάζουμε στην κατσαρόλα τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και φύλλα βασιλικού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.