facebook instagram youtube

Πικάντικα ζυμαρικά με μπούκοβο και πάπρικα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι No7

500 γρ. Σπαγγέτι Νο7 MISKO

1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

1 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. μπούκοβο

½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα

500 γρ. ντομάτες τριμμένες

1 κ.γ. ζάχαρη

φρέσκος βασιλικός για το σερβίρισμα

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνουμε.

Προσθέτουμε το σκόρδο, τον πελτέ, το μπούκοβο και την πάπρικα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

Ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά, μέχρι να δέσει.

Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο7 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

 

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.