Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι No7
500 γρ. Σπαγγέτι Νο7 MISKO
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. μπούκοβο
½ κ.γ. καπνιστή πάπρικα
500 γρ. ντομάτες τριμμένες
1 κ.γ. ζάχαρη
φρέσκος βασιλικός για το σερβίρισμα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τον πελτέ, το μπούκοβο και την πάπρικα και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά, μέχρι να δέσει.
Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο7 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε κατευθείαν στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.