5΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
30΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
4
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6
400 γρ. παντζάρια
60 γρ. καρύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. μηλόξυδο
2 κ.γ. φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
100 γρ. κατσικίσιο τυρί
80 ml ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα παντζάρια στη μέση, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα τυλίγουμε με λαδόκολλα και έπειτα με αλουμινόχαρτο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C αέρα, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
Αφού μαλακώσουν τα παντζάρια τα καθαρίζουμε προσεκτικά και τα προσθέτουμε σε ένα blender μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.