facebook instagram youtube

Πέστο παντζαριου

Μια θεσπέσια επιλογή για σάλτσα πέστο, η σάλτσα πέστο παντζαριού με κατσικίσιο τυρί. Εκτός από το εντυπωσιακό της χρώμα η γεύση της θα σας ξετρελάνει.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγέτι No6

400 γρ. παντζάρια

60 γρ. καρύδια

2 σκελίδες σκόρδο

1 κ.σ. μηλόξυδο

2 κ.γ. φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος

100 γρ. κατσικίσιο τυρί

80 ml ελαιόλαδο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα παντζάρια στη μέση, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα τυλίγουμε με λαδόκολλα και έπειτα με αλουμινόχαρτο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C αέρα, για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Αφού μαλακώσουν τα παντζάρια τα καθαρίζουμε προσεκτικά και τα προσθέτουμε σε ένα blender μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.