5΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Φιογκάκια
2 κούπες φρέσκο μαϊντανό
1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
1/3 κούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
2/3 κούπας καρύδια
6 κ.σ. πεκορίνο Αμφιλοχίας
1/3 κ.γ. μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα blender βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον μαϊντανο, τον βασιλικό και χτυπάμε να πολτοποιηθούν τα υλικά.
Έπειτα προσθέτουμε και τα καρύδια και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος, προσθέτουμε το πεκορίνο και το μπούκοβο, και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.