facebook instagram youtube

Πέστο μαιντανού

Μια πολύ δροσερή και φρέσκια σάλτσα πέστο για να συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας ζυμαρικά. Ιδανική για κρεατικά αλλά και για σάντουιτς.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup ΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Φιογκάκια

2 κούπες φρέσκο μαϊντανό

1 κ.σ. φρέσκο βασιλικό

1/3 κούπας ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

2/3 κούπας καρύδια

6 κ.σ. πεκορίνο Αμφιλοχίας

1/3 κ.γ. μπούκοβο

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα blender βάζουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τον μαϊντανο, τον βασιλικό και χτυπάμε να πολτοποιηθούν τα υλικά.

Έπειτα προσθέτουμε και τα καρύδια και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στο τέλος, προσθέτουμε το πεκορίνο και το μπούκοβο, και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.