
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι
2 ώριμα μαλακά αβοκάντο
1 φλ. φρέσκο βασιλικό για πέστο
60 γρ. κάσιους
2 σκελίδες σκόρδο
χυμό από μισό λεμόνι
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ντοματίνια, για το σερβίρισμα

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα πολτοποιούμε.
Προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας και ντοματίνια. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.