facebook instagram youtube

Πέστο αβοκάντο

Μια πολύ ελαφριά, γρήγορη, δροσερή και πεντανόστιμη σάλτσα πέστο για τα αγαπημένα σας ζυμαρικά. Ιδανική για όσους ακολουθούν μια vegan διατροφή.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Ριγκατόνι

2 ώριμα μαλακά αβοκάντο

1 φλ. φρέσκο βασιλικό για πέστο

60 γρ. κάσιους

2 σκελίδες σκόρδο

χυμό από μισό λεμόνι

60 ml ελαιόλαδο

αλάτι

μαύρο πιπέρι

ντοματίνια, για το σερβίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο και τα πολτοποιούμε.

Προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Σερβίρουμε με ζυμαρικά της αρεσκείας μας και ντοματίνια. Αν η πέστο μας είναι αρκετά πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά μας.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.