Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Ελληνικές Συνταγές Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
350 γρ. καλαμπόκι φρέσκο ή κατ/νο
500 γρ. σπανάκι χονδροκομμένο
100 γρ. μανούρι θρυμματισμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Πως να ετοιμάσετε λαχταριστές πένες ολικής με σπανάκι:
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά.
Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε το σπανάκι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε μέχρι να χάσει το σπανάκι τον όγκο του και να μαραθεί, για 5-6 λεπτά.
Ρίχνουμε τις πέννες πάλι μέσα στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τις πέννες ζεστές με θρυμματισμένο μανούρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Πολύ ωραία συνταγή, θα την ξανακάνω σίγουρα.