Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Μακαρονάδες του κόσμου Συνταγές για Κόκκινες Μακαρονάδες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε
250 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO
200 γρ. σάλτσα ντομάτας MISKO με βασιλικό και κόκκινο κρασί
60 γρ. flakes Παρμεζάνας
5-6 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό, λεπτοκομμένα
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τις Πέννε Ριγκάτε και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη μέχρι το σερβίρισμα.
Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας MISKO με βασιλικό και κόκκινο κρασί. Ανακατεύουμε και την αφήνουμε να πάρει μια βράση, προσθέτοντας αν θέλουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ρίχνουμε μέσα τις Πέννε Ριγκάτε, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με flakes παρμεζάνας και λεπτοκομμένα φύλλα βασιλικού.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.