facebook instagram youtube

Πέννες με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού και τριμμένη παρμεζάνα

REC_pennes_saltsa_ntomatas_vasiliko_parmezana.jpg
REC_pennes_saltsa_ntomatas_vasiliko_parmezana.jpg
shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_PENNERIGKATE

MISKO Πέννε Ριγκάτε

250 γρ. Πέννε Ριγκάτε MISKO

200 γρ. σάλτσα ντομάτας MISKO με βασιλικό και κόκκινο κρασί

60 γρ. flakes Παρμεζάνας

5-6 φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό, λεπτοκομμένα

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 18 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τις Πέννε Ριγκάτε και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη μέχρι το σερβίρισμα.

Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας MISKO με βασιλικό και κόκκινο κρασί. Ανακατεύουμε και την αφήνουμε να πάρει μια βράση, προσθέτοντας αν θέλουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ρίχνουμε μέσα τις Πέννε Ριγκάτε, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε απαλά να δέσουν τα υλικά.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλισμένα με flakes παρμεζάνας και λεπτοκομμένα φύλλα βασιλικού.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.