facebook instagram youtube

Πέννε ριγκάτε χωρίς γλουτένη με σάλτσα ντομάτας, αποξηραμένα μανιτάρια και θυμάρι

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 30΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

400 γρ. Πέννε Ριγκάτε χωρίς γλουτένη MISKO

500 γρ. ντομάτες

200 γρ. τοματίνια

25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια

1 κ.σ. τοματοπελτέ

3 σκελίδες σκόρδο

1 κρεμμύδι

1 καρότο

1 κ.σ. θυμάρι

50ml λευκό κρασί

1 κ.γ. ζάχαρη

20ml ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα μανιτάρια με το θυμάρι να γίνουν σκόνη, κατόπιν προσθέτουμε τις ντομάτες, το καρότο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και πολτοποιούμε.

Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τον τοματοπελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.

Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και να αποκτήσει πηκτή υφή και αποσύρουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με μπόλικη σάλτσα και λίγο φρέσκο θυμάρι.

Tips:

Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικά φρέσκα φύλλα βασιλικό

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2025. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.