Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
400 γρ. Πέννε Ριγκάτε χωρίς γλουτένη MISKO
500 γρ. ντομάτες
200 γρ. τοματίνια
25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κ.σ. τοματοπελτέ
3 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι
1 καρότο
1 κ.σ. θυμάρι
50ml λευκό κρασί
1 κ.γ. ζάχαρη
20ml ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τα μανιτάρια με το θυμάρι να γίνουν σκόνη, κατόπιν προσθέτουμε τις ντομάτες, το καρότο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και πολτοποιούμε.
Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κρασί, τον τοματοπελτέ, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι.
Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και να αποκτήσει πηκτή υφή και αποσύρουμε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 35g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με μπόλικη σάλτσα και λίγο φρέσκο θυμάρι.
Tips:
Μπορούμε να προσθέσουμε και μερικά φρέσκα φύλλα βασιλικό
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.