facebook instagram youtube

Σπαγγέτι χωρίς γλουτένη με σάλτσα ντομάτας, αποξηραμένα μανιτάρια και θυμάρι

Μια λιτή μακαρονάδα χωρίς γλουτένη με υπέροχη κόκκινη σάλτσα από ντομάτες και αποξηραμένα μανιτάρια που απογειώνουν τη γεύση και κάνουν τη διαφορά, σε αυτή την τόσο κλασική-αγαπημένη σάλτσα.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη

400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO

1 συσκευασία σάλτσα Βασιλικός και Κρασί MISKO

25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια

1 κ.γ. θυμάρι

100ml λευκό κρασί

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Στον επεξεργαστή τροφίμων (Multi) αλέθουμε τα μανιτάρια να γίνουν σκόνη, τα βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 5΄στην άκρη.

Ρίχνουμε τη σάλτσα σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθεί, προσθέτουμε το θυμάρι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και αποσύρουμε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 30g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά, τα σουρωνουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.

Αμέσως προσθέτουμε στα ζυμαρικά τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.