Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη
400g Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO
1 συσκευασία σάλτσα Βασιλικός και Κρασί MISKO
25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια
1 κ.γ. θυμάρι
100ml λευκό κρασί
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Στον επεξεργαστή τροφίμων (Multi) αλέθουμε τα μανιτάρια να γίνουν σκόνη, τα βάζουμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 5΄στην άκρη.
Ρίχνουμε τη σάλτσα σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθεί, προσθέτουμε το θυμάρι, τα μανιτάρια, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα μέχρι να δέσει και αποσύρουμε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 30g αλάτι και βράζουμε τα Σπαγγέτι Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά, τα σουρωνουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Αμέσως προσθέτουμε στα ζυμαρικά τη σάλτσα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.