facebook instagram youtube

Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη με κρύα σάλτσα αβοκάντο και μυρωδικά

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη

500g Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO

2 αβοκάντο

2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο

1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο

40 γρ. baby ρόκα

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 μοσχολέμονο

1 λεμόνι

4 κ.σ. νερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Αλάτι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 28g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά.

Ταυτόχρονα, στο μπλέντερ πολτοποιούμε το αβοκάντο, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον βασιλικό, τη ρόκα, το νερό, το χυμό από το μοσχολέμονο και το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την κρύα σάλτσα αβοκάντο.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ντοματίνια, τριμμένα κάσιους και λίγα φύλλα baby ρόκα.

Tips:

Ανάλογα την οξύτητα των λεμονιών μας προσθέτουμε όσο επιπλέον χυμό χρειάζεται για να ισορροπήσουμε τη γεύση

Μπορούμε στη σάλτα αβοκάντο να προσθέσουμε ελάχιστο κύμινο ή μπούκοβο

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.