Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές για Ορεκτικά Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Νηστίσιμες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές για Ραντεβού Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές Χωρίς Γλουτένη Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη
500g Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO
2 αβοκάντο
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο
40 γρ. baby ρόκα
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 μοσχολέμονο
1 λεμόνι
4 κ.σ. νερό
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε 4 λίτρα νερό, προσθέτουμε 28g αλάτι και βράζουμε τις Πέννε Ριγκάτε Χωρίς Γλουτένη MISKO για 11-13 λεπτά.
Ταυτόχρονα, στο μπλέντερ πολτοποιούμε το αβοκάντο, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, τον βασιλικό, τη ρόκα, το νερό, το χυμό από το μοσχολέμονο και το λάιμ, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στην κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την κρύα σάλτσα αβοκάντο.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ντοματίνια, τριμμένα κάσιους και λίγα φύλλα baby ρόκα.
Tips:
Ανάλογα την οξύτητα των λεμονιών μας προσθέτουμε όσο επιπλέον χυμό χρειάζεται για να ισορροπήσουμε τη γεύση
Μπορούμε στη σάλτα αβοκάντο να προσθέσουμε ελάχιστο κύμινο ή μπούκοβο
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.