Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO
1/4 κούπα ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
1 μικρό ραντίτσιο, κομμένο σε λεπτές φέτες
1/2 κούπα κατσικίσιο τυρί, συν επιπλέον για το σερβίρισμα
1/2 κούπα καρύδια
Αλάτι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν.
Ψιλοκόβουμε το ραντίτσιο και κρατάμε μια κούπα στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο μαζί με το μαύρο πιπέρι. Μόλις αρχίσει να μυρίζει το σκόρδο μαζί με το πιπέρι προσθέτουμε το ραντίτσιο εκτός από την κούπα που κρατήσαμε στην άκρη. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και ανακατεύουμε. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Λίγο πριν να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά μας προσθέτουμε στο τηγάνι το κατσικίσιο τυρί. Ανακατεύουμε καλά και έπειτα προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι το ραντίτσιο που κρατήσαμε, τα καρύδια και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Πασπαλίζουμε με επιπλέον κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.