Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
80 γρ. πράσινες ελιές σε κομματάκια
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
4-5 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ελιές, σοτάρουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε το νερό των ζυμαρικών. Αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε τα ζυμαρικά ζεστά, πασπαλισμένα με φρέσκια ρίγανη.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.