facebook instagram youtube

Μανέστρα της γιαγιάς (σούπα)

Μια συνταγή για ένα πολύ θρεπτικό, ζεστό και απολαυστικό πιάτο. Εύκολα μπορεί να αποτελέσει και σαρακοστιανό γεύμα αντικαθιστώντας το μοσχαρίσιο ζωμό με ζωμό λαχανικών ή σκέτο νερό.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 14΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κριθαράκι Μέτριο

150 γρ. Κριθαράκι Μέτριο MISKO

700 ml ζωμό μοσχαρίσιο

1 κ.σ. τοματοπελτέ

250 γρ. σάλτσα ντομάτας

2-3 κόκκους μπαχάρι

3 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ζωμό, τον τοματοπελτέ και τη σάλτσα ντομάτας. Φέρνουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαχάρι, το αλάτι, και το πιπέρι.

Έπειτα προσθέτουμε το Κριθαράκι Μέτριο MISKO και δυναμώνουμε τη φωτιά. Μόλις βράσει χαμηλώνουμε και πάλι τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 12-14 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσει.

Σερβίρουμε το κριθαράκι ζεστό με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.