Κατηγορίες Συνταγής:
Παραδοσιακές Συνταγές Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Κριθαράκι Συνταγές για Σούπες
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Κριθαράκι Μέτριο
150 γρ. Κριθαράκι Μέτριο MISKO
700 ml ζωμό μοσχαρίσιο
1 κ.σ. τοματοπελτέ
250 γρ. σάλτσα ντομάτας
2-3 κόκκους μπαχάρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ζωμό, τον τοματοπελτέ και τη σάλτσα ντομάτας. Φέρνουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαχάρι, το αλάτι, και το πιπέρι.
Έπειτα προσθέτουμε το Κριθαράκι Μέτριο MISKO και δυναμώνουμε τη φωτιά. Μόλις βράσει χαμηλώνουμε και πάλι τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 12-14 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσει.
Σερβίρουμε το κριθαράκι ζεστό με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.