Κατηγορίες Συνταγής:
Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Παραδοσιακές Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Κριθαράκι Συνταγές για Σούπες
5΄
Χρόνος
Προετοιμασίας
Προετοιμασίας
14΄
Χρόνος
Μαγειρέματος
Μαγειρέματος
εύκολη
Βαθμός
Δυσκολίας
Δυσκολίας
4
Μερίδες
ΥΛΙΚΑ
MISKO Κριθαράκι Μέτριο
150 γρ. Κριθαράκι Μέτριο MISKO
700 ml ζωμό μοσχαρίσιο
1 κ.σ. τοματοπελτέ
250 γρ. σάλτσα ντομάτας
2-3 κόκκους μπαχάρι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ζωμό, τον τοματοπελτέ και τη σάλτσα ντομάτας. Φέρνουμε σε βρασμό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μπαχάρι, το αλάτι, και το πιπέρι.
Έπειτα προσθέτουμε το Κριθαράκι Μέτριο MISKO και δυναμώνουμε τη φωτιά. Μόλις βράσει χαμηλώνουμε και πάλι τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 12-14 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά ώστε να μην κολλήσει.
Σερβίρουμε το κριθαράκι ζεστό με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.