facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρονοσαλάτα με σπανάκι και φέτα

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Τριβελάκι

500 γρ. Τριβελάκι MISKO

400 γρ. σπανάκι baby

½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

400 γρ. φέτα θρυμματισμένη

200 γρ. καρύδια χονδροκομμένα

χυμός από 1 λεμόνι

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.

Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι 5 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε το σπανάκι, το άνηθο, τη φέτα, τα ζυμαρικά και τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.

Σερβίρουμε τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.

© MISKO 2022. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.