Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές Light Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Τριβελάκι Ελληνικές Συνταγές Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι
500 γρ. Τριβελάκι MISKO
400 γρ. σπανάκι baby
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
400 γρ. φέτα θρυμματισμένη
200 γρ. καρύδια χονδροκομμένα
χυμός από 1 λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξεπλένουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα αφήνουμε να στραγγίξουν.
Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε με πιρούνι 5 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε το σπανάκι, το άνηθο, τη φέτα, τα ζυμαρικά και τα καρύδια και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.