facebook instagram youtube
REC_makaronosalata_kalampoki_ntomata_avocando.jpg
REC_makaronosalata_kalampoki_ntomata_avocando.jpg
shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
PACK_KOFTO

MISKO Κοφτό

500 γρ. Κοφτό MISKO

350 γρ. βρασμένο καλαμπόκι

4 μέτριες ντομάτες, ξεσποριασμένες, κομμένες σε κύβους

3 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε μικρά κομμάτια

1 κ.σ. μουστάρδα

½ ματσάκι φρέσκα μυρώνια ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό μακαρονάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε το Κοφτό μακαρονάκι και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε να κρυώσει.

Σε μπολ ανακατεύουμε απαλά τα ζυμαρικά, το καλαμπόκι, τις ντομάτες και τα αβοκάντο.

Σε μικρό μπολάκι χτυπάμε καλά τη μουστάρδα με 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά του μπολ.

Προσθέτουμε τα μυρώνια ή το μαϊντανό, ανακατεύουμε να δέσουν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως.

© MISKO 2019. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.