facebook instagram youtube

Μακαρονοσαλάτα με καλαμπόκι, ντομάτα και αβοκάντο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 13΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοφτό

500 γρ. Κοφτό MISKO

350 γρ. βρασμένο καλαμπόκι

4 μέτριες ντομάτες, ξεσποριασμένες, κομμένες σε κύβους

3 ώριμα αβοκάντο κομμένα σε μικρά κομμάτια

1 κ.σ. μουστάρδα

½ ματσάκι φρέσκα μυρώνια ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό μακαρονάκι MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε το Κοφτό μακαρονάκι και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε να κρυώσει.

Σε μπολ ανακατεύουμε απαλά τα ζυμαρικά, το καλαμπόκι, τις ντομάτες και τα αβοκάντο.

Σε μικρό μπολάκι χτυπάμε καλά τη μουστάρδα με 4 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνουμε με το μείγμα τα υλικά του μπολ.

Προσθέτουμε τα μυρώνια ή το μαϊντανό, ανακατεύουμε να δέσουν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.