facebook instagram youtube

Μακαρόνια ολικής άλεσης με μπρόκολο και πράσινες ελιές

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Σπαγγετίνη No10

500 γρ. Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO

400 γρ. Μπρόκολο (μόνο τις φλορέτες), σε μικρά κομμάτια

4 κ.σ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες

2 ντομάτες κομμένες σε κύβους

80 γρ. φουντούκια ανάλατα κοπανισμένα

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε την Σπαγγετίνη Νο10 Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα ζυμαρικά ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπρόκολο μαζί με τις ελιές για 5-6 λεπτά.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε ζεστά, πασπαλισμένα με τα κοπανισμένα φουντούκια.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.