facebook instagram youtube

Μακαρόνια Mπλουμ

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Extrafino No12

500 γρ. Extrafino MISKO

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο

400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

400 γρ. σάλτσα ντομάτας

1-1,2 lt νερό

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε αυτό το σκόρδο μαζί με το κρεμμύδι για 2 λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε το κολοκυθάκι μαζί με τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα τη σάλτσα ντομάτας, 35 γρ. αλάτι και το νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Μόλις βράσει προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε ώστε να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε συνέχεια για 3 λεπτά μέχρι να βράσουν τα ζυμαρικά.

Αν κατά τη διάρκεια του βρασμού χρειαστεί επιπλέον νερό προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό επιπλέον.

Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και φρέσκια ρίγανη.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.