Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές με Extrafino Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Extrafino No12
500 γρ. Extrafino MISKO
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
400 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
400 γρ. σάλτσα ντομάτας
1-1,2 lt νερό
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Φρέσκια ρίγανη, για το σερβίρισμα
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε αυτό το σκόρδο μαζί με το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε το κολοκυθάκι μαζί με τα ντοματίνια και σοτάρουμε για άλλα 3 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κατσαρόλα τη σάλτσα ντομάτας, 35 γρ. αλάτι και το νερό και φέρνουμε σε βρασμό. Μόλις βράσει προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε ώστε να μαλακώσουν. Ανακατεύουμε συνέχεια για 3 λεπτά μέχρι να βράσουν τα ζυμαρικά.
Αν κατά τη διάρκεια του βρασμού χρειαστεί επιπλέον νερό προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό επιπλέον.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και φρέσκια ρίγανη.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.