Προετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Σπαγγετίνη No10
500 γρ. Σπαγγετίνη MISKO
1 κιλό ντομάτες, ώριμες
1 σέλερι, ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 καρότο, ψιλοκομμένο
Μισό μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
10 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τη Σπαγγετίνη Νο10 MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία.
Κόβουμε τις ντομάτες στα 4 και τις πιέζουμε ώστε να αποβάλλουν τους σπόρους. Τις ψιλοκόβουμε λίγο ακόμα και τις προσθέτουμε σε ένα κατσαρολάκι μαζί με 3 κ.σ. ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε στο κατσαρολάκι το ψιλοκομμένο καρότο, το σέλερι, τον μαϊντανό και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε για περίπου μια ώρα.
Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν με τη βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ τα πολτοποιούμε.
Στο τέλος προσθέτουμε τα φύλλα του βασιλικού αφού πρώτα τα έχουμε ψιλοκόψει.
Ανακατεύουμε καλά, διορθώνουμε σε αλάτι αν χρειάζεται και σερβίρουμε μαζί με την αγαπημένη μας Σπαγγετίνη MISKO.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.