Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Miskoτίνη & Extrafino Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Ραντεβού Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Extrafino Συνταγές για Σάλτσες Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Extrafino No12
500 γρ. Extrafino MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι σε μεγάλα κομμάτια
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κίτρινη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτια
1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κομμάτια
150 γρ. baby καλαμπόκι
200 ml χυμός ντομάτας
60 γρ. μαύρη ζάχαρη
70 ml σόγια
1 κ.γ. σκόνη τζίντζερ
Χυμός από 1 πορτοκάλι
2 κ.σ. κορν φλάουρ
3 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
Σε ένα μεγάλο τηγάνι και σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά. Σοτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε ελαφρά. Αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τη σόγια και το τζίντζερ. Στον χυμό πορτοκαλιού προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί. Ρίχνουμε τον χυμό στη σάλτσα και ανακατεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δέσει. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι.
Παράλληλα βράζουμε σε μία κατσαρόλα 5 λίτρα νερό και προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι. Ρίχνουμε το Extrafino Misko, ανακατεύουμε με μια πηρούνα και τα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε αμέσως με φρέσκο ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.