Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO
150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 φρέσκα κρεμμυδάκι, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 κολοκυθάκι, κομμένο σε μπαστουνάκια
4 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
1/3 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/4 κούπα μηλόξυδο
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και το κολοκυθάκι σε μπαστουνάκι. Τα προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Έπειτα προσθέτουμε τις ελιές και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε και πάλι. Τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το προσθέτουμε στο μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα.
Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας από πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.