facebook instagram youtube

Μακαρονασαλάτα νηστίσιμη

preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 10΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO

150 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

2 φρέσκα κρεμμυδάκι, κομμένα σε λεπτές φέτες

1 κολοκυθάκι, κομμένο σε μπαστουνάκια

4 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες

1/3 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1/2 κούπα ελαιόλαδο

1/4 κούπα μηλόξυδο

1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη

αλάτι

πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Πέννε Ριγκάτε Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και το κολοκυθάκι σε μπαστουνάκι. Τα προσθέτουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Έπειτα προσθέτουμε τις ελιές και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε και πάλι. Τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το προσθέτουμε στο μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα.

Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας από πάνω ψιλοκομμένο μαϊντανό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.