facebook instagram youtube

Μακαρονασαλάτα με γιαούρτι

preperation 15΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 11΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε

500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες

χυμό από μισό λεμόνι

1 1/2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο

1 1/2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια

1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.

Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το γιαούρτι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.

Κόβουμε το αγγούρι και την πιπεριά σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.