Κατηγορίες Συνταγής:
Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές για Διαβητικούς Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Συνταγές για Μακαρονοσαλάτα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
χυμό από μισό λεμόνι
1 1/2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το γιαούρτι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Κόβουμε το αγγούρι και την πιπεριά σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.