Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Πέννε Ριγκατέ Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Ολικής Άλεσης Πέννε Ριγκάτε
500 γρ. Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό, πλήρες
χυμό από μισό λεμόνι
1 1/2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 1/2 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
1 αγγούρι, κομμένο σε κυβάκια
1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τις Πέννε Ριγκάτε Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το ελαιόλαδο μαζί με το γιαούρτι και το λεμόνι. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Κόβουμε το αγγούρι και την πιπεριά σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε και αυτά στο μπολ. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.