Κατηγορίες Συνταγής:
Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Τρικολόρε Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινές Συνταγές Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Τριβελάκι Μακαρονοσαλάτα: Εύκολες & Γρήγορες ΣυνταγέςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Τριβελάκι Τρικολόρε
500 γρ. Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO
200 γρ. αρακά, κατεψυγμένο
2 ντομάτες
1 αγγούρι
1 καρότο
4 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
1/3 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
250 γρ. μαγιονέζα
Χυμό από μισό λεμόνι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
4 κ.σ. κρουτόν
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Τριβελάκι Τρικολόρε MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία.
Ξεπαγώνουμε τον αρακά και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Κόβουμε το αγγούρι, τη ντομάτα και το καρότο σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά. Έπειτα προσθέτουμε τις ελιές και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ανακατεύουμε και πάλι. Τέλος προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μικρό μπολ προσθέτουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το προσθέτουμε στο μεγάλο μπολ.
Σερβίρουμε τη σαλάτα προσθέτοντας από πάνω κρουτόν.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.