facebook instagram youtube

Μακαρονάδα με pesto πιπεριάς Φλωρίνης, φέτα και αμύγδαλα

Συνταγή από: Madame Ginger
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 11΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια

500 γρ. Λαζάνια MISKO

5 ψητές πιπεριές Φλωρίνης

2 σκελίδες σκόρδο

χυμό από ½ λεμόνι

70 γρ. αμύγδαλα λευκά κοπανισμένα

200 γρ. φέτα θρυμματισμένη

¼ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

120 ml ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε το pesto. Βάζουμε σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) ή μπλέντερ τις πιπεριές, το σκόρδο, τον χυμό λεμονιού, τη μισή ποσότητα αμυγδάλων, την μισή ποσότητα φέτας, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελάχιστο αλάτι και πολτοποιούμε. Προσθέτουμε και το ελαιόλαδο σταδιακά και συνεχίζουμε την πολτοποίηση.

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λαζάνια MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με την pesto. Ανακατεύουμε απαλά να μοιραστεί ομοιόμορφα η σάλτσα.

Σερβίρουμε τα ζυμαρικά πασπαλίζοντάς τα με την υπόλοιπη φέτα, τα υπόλοιπα αμύγδαλα και ψιλοκομμένο βασιλικό.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.