facebook instagram youtube
GR | EN

Μακαρονάδα με μανιτάρια

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ_MISKO_2
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ_MISKO_1
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ_MISKO_2
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ_MISKO_1

Θα λατρέψετε αυτή την εύκολη καρμπονάρα με φρέσκα μανιτάρια, γιατί η κρεμώδης σάλτσα της έχει ως βάση το τυρί κρέμα και ετοιμάζεται σε λίγο πάνω από 30 λεπτά.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 25΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-SPAGHETT-No6- 1021314

MISKO Σπαγγέτι No6

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες

200 γρ. μανιτάρια λευκά σε φέτες

300 γρ. μανιτάρια Portobello σε φέτες

100 ml λευκό κρασί

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

200 γρ. τυρί κρέμα

4-5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους.

Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ.

Σε μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το τυρί κρέμα με το ζεστό νερό των ζυμαρικών μέχρι να ομογενοποιηθούν και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε απαλά να χυλώσει η σάλτσα.

Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα φυλλαράκια από το θυμάρι, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.