Κατηγορίες Συνταγής:
Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Ευκολες Συνταγές για Παιδιά Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Χριστουγεννιάτικες Συνταγές Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Παιδικά Πάρτυ Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Σπαγγέτι Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
200 γρ. μανιτάρια λευκά σε φέτες
300 γρ. μανιτάρια Portobello σε φέτες
100 ml λευκό κρασί
100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
200 γρ. τυρί κρέμα
4-5 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά τους.
Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ.
Σε μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το τυρί κρέμα με το ζεστό νερό των ζυμαρικών μέχρι να ομογενοποιηθούν και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε απαλά να χυλώσει η σάλτσα.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα φυλλαράκια από το θυμάρι, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.