Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Σαρακοστή Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με Ζυμαρικά Ολικής Άλεσης Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Συνταγές για Διαβητικούς Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Μακαρονάδες του κόσμου Μακαρονάδες με Λευκή Σάλτσα
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι
500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO
120 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά
6 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες
1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας 120 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 6 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 3-4 λεπτά, προσέχοντας να μην καεί. Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι και ρίχνουμε το νερό των ζυμαρικών.
Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από την φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο και ροζ πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.