facebook instagram youtube

Λιγκουίνι ολικής με σκόρδο, ελαιόλαδο και φρέσκο δυόσμο

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 15΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Ολικής Άλεσης Λιγκουίνι

500 γρ. Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO

120 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

6 σκελίδες σκόρδο σε λεπτές φέτες

1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι Ολικής Άλεσης MISKO. Ανακατεύουμε με μια πηρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά, κρατώντας 120 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.

Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 6 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο για 3-4 λεπτά, προσέχοντας να μην καεί. Πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο ροζ πιπέρι και ρίχνουμε το νερό των ζυμαρικών.

Όταν πάρει βράση, ρίχνουμε τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε απαλά και αποσύρουμε από την φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο και ροζ πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.