Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Vegetarian Συνταγές Συνταγές με Λιγκουίνι/Λαζάνια Συνταγές για Κόκκινες ΜακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Λιγκουίνι-Λαζάνια
500 γρ. Λιγκουίνι MISKO
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές φέτες
300 γρ. ντοματίνια
1 κ.γ. ρίγανη
150 γρ. Αρσενικό Νάξου
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Λιγκουίνι MISKO. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Πριν τα σουρώσουμε κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά σε περίπτωση που χρειαστεί.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια ολόκληρα και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο αλάτι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη. Μόλις μαλακώσουν τα πατάμε ένα-ένα ελαφρώς με ένα πιρούνι ώστε να βγάλουν τα υγρά τους. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.
Στραγγίζουμε τα λιγκουίνι και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Αν η σάλτσα μας είναι πολύ πηχτή τότε προσθέτουμε λίγο από το νερό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με τριμμένο αρσενικό Νάξου.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.