facebook instagram youtube

Κριθαράκι σούπα

Μια συνταγή για την πιο εύκολη και γευστική σούπα με κριθαράκι που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Ιδανική για την περίοδο της νηστείας, αρκεί να παραλείψετε το γιαούρτι κατά το σερβίρισμα.

shadow shadow
preperation Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κριθαράκι Χονδρό

150 γρ. Κριθαράκι Χονδρό MISKO

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 καρότο, τριμμένο

1 κ.σ. τοματοπελτέ

300 γρ. Ντομάτες, πολτοποιημένες στο blender

700 ml ζωμό λαχανικών

αλάτι

φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

γιαούρτι, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο. Σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.

Έπειτα προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και το σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Kριθαράκι Χονδρό MISKO και σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά. Ανακατεύουμε συχνά.

Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες αφού τις έχουμε πολτοποιήσει πρώτα στο μπλέντερ.

Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το ζωμό λαχανικών και φέρνουμε σε βρασμό. Ανακατεύουμε και έπειτα χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10-13 λεπτά.

Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή με γιαούρτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.