facebook instagram youtube

Κοφτό μακαρονάκι με πιπεριές, καλαμπόκι και σάλτσα σόγιας

preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ

MISKO Κοφτό

500 γρ. Κοφτό MISKO

1 κρεμμύδι σε τέταρτα

2 πράσινες πιπεριές σε λωρίδες

2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες

1 πορτοκαλί πιπεριά σε λωρίδες

100 γρ. καλαμπόκι φρέσκο ή κατ/νο

5 κ.σ. σησαμέλαιο

4 κ.σ. σάλτσα σόγιας

¼ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

3 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. σησαμέλαιο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Σε βαθύ τηγάνι ή wok ζεσταίνουμε 3 κ.σ. σησαμέλαιο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και όλες τις πιπεριές για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε το καλαμπόκι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο και σουσάμι.

spinner

Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.

Σύνδεση

Αξιολογήστε τη συνταγή

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

© MISKO 2024. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.