facebook instagram youtube
GR | EN

Κοφτό μακαρονάκι με πιπεριές, καλαμπόκι και σάλτσα σόγιας

ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΟΓΙΑ_MISKO_2
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΟΓΙΑ_MISKO_1
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΟΓΙΑ_MISKO_2
ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΟΓΙΑ_MISKO_1

Αυτή η εύκολη μακαρονάδα εμπνέεται από την Ασία: το κοφτό μακαρονάκι συνδυάζεται με σοταριστές πιπεριές, καλαμπόκι και σάλτσα σόγιας και βρίσκεται ζεστή στο πιάτο σας, σε 30 λεπτά.

shadow shadow
preperation 10΄ Χρόνος
Προετοιμασίας
cup 20΄ Χρόνος
Μαγειρέματος
hat εύκολη Βαθμός
Δυσκολίας
dish 4 Μερίδες
materials ΥΛΙΚΑ
MISKO-BASE_LINE-KOFTO 1024581 – 8

MISKO Κοφτό

500 γρ. Κοφτό MISKO

1 κρεμμύδι σε τέταρτα

2 πράσινες πιπεριές σε λωρίδες

2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες

1 πορτοκαλί πιπεριά σε λωρίδες

100 γρ. καλαμπόκι φρέσκο ή κατ/νο

5 κ.σ. σησαμέλαιο

4 κ.σ. σάλτσα σόγιας

¼ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

3 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

materials ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.

Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. σησαμέλαιο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.

Σε βαθύ τηγάνι ή wok ζεσταίνουμε 3 κ.σ. σησαμέλαιο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και όλες τις πιπεριές για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Προσθέτουμε το καλαμπόκι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.

Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.

Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο και σουσάμι.

© MISKO 2021. All rights reserved. | Created by Sleed and Concept Maniax.