Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Συνταγές για Ορεκτικά Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Συνταγές για Φοιτητές Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Σαρακοστή & Νηστεία Συνταγές για Pasta Party Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Φθινοπωρινές και Χειμωνιάτικες Συνταγές Vegan Συνταγές Vegetarian Συνταγές Νηστίσιμες Συνταγές Συνταγές Χωρίς Γαλακτοκομικά Συνταγές με Κοφτό Μακαρονάκι Μακαρονάδες του κόσμου Λευκές μακαρονάδεςΠροετοιμασίας
Μαγειρέματος
Δυσκολίας
MISKO Κοφτό
500 γρ. Κοφτό MISKO
1 κρεμμύδι σε τέταρτα
2 πράσινες πιπεριές σε λωρίδες
2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες
1 πορτοκαλί πιπεριά σε λωρίδες
100 γρ. καλαμπόκι φρέσκο ή κατ/νο
5 κ.σ. σησαμέλαιο
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
¼ ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
3 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά.
Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε το Κοφτό MISKO. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα και αφήνουμε να βράσει για όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ραντίζουμε με 2 κ.σ. σησαμέλαιο. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε βαθύ τηγάνι ή wok ζεσταίνουμε 3 κ.σ. σησαμέλαιο. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και όλες τις πιπεριές για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτουμε το καλαμπόκι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, ανακατεύουμε και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε να αναμειχθούν τα υλικά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο και σουσάμι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.