Κατηγορίες Συνταγής:
Συνταγές με Κολοκυθάκια Συνταγές για Κυρίως Γεύμα Καθημερινες Συνταγές | Τι να μαγειρέψω σήμερα Εύκολες και Γρήγορες Συνταγές Ελαφριές Συνταγές για Βραδινό Συνταγές Light Οικονομικές Συνταγές Συνταγές με Λαχανικά TikTok Συνταγές Συνταγές με τη Βασική Σειρά MISKO Συνταγές για Ραντεβού Ευκολες & Γρήγορες Συνταγές για Μεσημεριανό Συνταγές Καλοκαιρινές και Ανοιξιάτικες Συνταγές για Κυριακάτικο τραπέζι Συνταγές για Επίσημο Δείπνο Συνταγές για Ταπεράκι στο Γραφείο Συνταγές Μέχρι 10 υλικά Συνταγές με Σπαγγέτι
Προετοιμασίας

Μαγειρέματος

Δυσκολίας



MISKO Σπαγγέτι No6
300 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κολοκυθάκια, μέτρια
3 κρόκους
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
3/4 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 2,5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 17 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε στην άκρη 1/2 κούπα από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά.
Σε ένα μπολ προσθέτουμε τους κρόκους από τα αυγά, την τριμμένη παρμεζάνα, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο σταδιακά. Δεν τα βάζουμε όλα μαζί γιατί θα πέσει η θερμοκρασία του ελαιόλαδου. Τηγανίζουμε για 3 λεπτά περίπου από κάθε πλευρά.
Αποσύρουμε τα κολοκυθάκια από το τηγάνι, αφήνοντας 2 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι.
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια στο μπολ με το μείγμα των κρόκων. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα τα προσθέτουμε στο τηγάνι μαζί με το μείγμα των κρόκων με τα κολοκυθάκια. Προσθέτουμε και το νερό από τα ζυμαρικά που έβρασαν και ανακατεύουμε ζωηρά.
Σερβίρουμε με επιπλέον παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Συνδεθείτε / Εγγραφείτε για να αξιολογήσετε τη συνταγή.
ΣύνδεσηΑξιολογήστε τη συνταγή
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.